Ons verhaal

In de wereld van de esthetische geneeskunde zijn de verwachtingen hooggespannen. Artsen en patiënten eisen de beste cosmetica na een ingreep, zonder zich te laten leiden door de prijs. En dus leverden wij het beste. Daarom hadden we meteen moeten beseffen dat de patiënten Lycogel zouden willen blijven gebruiken ná hun ingreep. Zij vertelden dat ze anti-verouderingseffecten merkten, die geen enkel ander product hen bood. Ze vertelden ook dat Lycogel de eerste make-up is die ze konden gebruiken ook al hadden ze acne, rosacea of eczeem, of last van een gevoelige huid. Ze vertelden ons dat ze méér wilden. Dat deed ons inzien dat Lycogel het domein van de postoperatieve zorgen oversteeg.

Vandaag hebben we producten voor elke situatie, van minimale huidbescherming voor een dagje aan zee, tot de maximale verzorging tijdens het herstel na een ingreep. Iedereen krijgt vandaag de kans om zijn perfecte Lycogel-moment te creëren en te genieten van de onberispelijke look waarnaar hij verlangt.

about_parallax

Onze filosofie

Kwaliteit is ons fundament

Wij geloven dat schoonheid en kwaliteit samengaan. Wie onze cosmetica koopt, krijgt niet alleen een langdurige beschermingslaag, maar investeert in de gezondheid van zijn of haar huid op de lange termijn. Gebruikers doen hun voordeel met de 12 actieve ingrediënten die een gunstig milieu voor het zuurstofniveau, de vochtbalans en de voedingsgraad van de huid verrijken, en tegelijk hun natuurlijke schoonheid accentueren.

En dat geldt voor iedereen. Wij weten dat alle huidsoorten aan elkaar verwant zijn. Daarom is elk van onze producten ontworpen met het oog op die variëteit aan huidtypes. Of u nu op zoek bent naar make-up die de veroudering vertraagt of die zich bekommert om een gevoelige huid… Lycogel is er voor iedereen.

about_parallax

Ons bedrijf

Professionals met een passie voor gezonde huid

2004 – Lycogel wordt opgericht voor postoperatieve zorg in de sector van de esthetische geneeskunde.

2008 – Lycogel-producten zijn nu geschikt voor verkoop als producten voor dagelijks gebruik.

2015 – Onze gewaardeerde klanten wereldwijd vragen meer van hun make-up. Lycogel ontwikkelt extra producten voor elke situatie en elk tijdstip.

Quura Medical B.V. is eigenaar en fabrikant van de producten met de Lycogel-merknaam. Ze zijn al meer dan tien jaar op de markt en nu ook wereldwijd beschikbaar. Onze door het FDA erkende laboratoria stellen de beste technici te werk en gebruiken de meest verfijnde apparatuur om aan de steeds groeiende vraag van klanten tegemoet te komen. De unieke eigenschappen en voordelen van onze producten beantwoorden aan de strenge eisen van plastische chirurgen en dermatologen, schoonheids- en cosmeticaspecialisten.

Ons managementteam is gepokt en gemazeld in de professionele huidverzorgingsnijverheid. Iedere manager bewees zijn bekwaamheid in zijn eigen vakdomein. Wij begrijpen waarom specialisten en hun patiënten zo enthousiast zijn over Lycogel. We blijven manieren ontdekken om met Lycogel  het verschil te maken op de markt.

look1

Waar is Lycogel
van gemaakt?

Onze technologie