FAQs

Wat is Designer Gel Base?

Lycogels Designer Gel Base is speciaal ontworpen om elk van de 12 actieve ingrediënten van het LYCO-complex maximaal in te zetten voor uw huid. De crème is bovendien bestand tegen water zodat ze lang blijft beschermen.

Wat is LYCO-Complex?

Net zoals ons lichaam, moet onze huid ademen, drinken en eten om er goed uit te zien. Daarom bevatten Lycogel-producten het revolutionaire LYCO-complex, een zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling van 12 actieve ingrediënten. Die werken samen om de huid te voorzien van zuurstof, vocht en voedingsstoffen.

Waarom is zuurstof belangrijk voor de huid?

Zuurstof brengt letterlijk leven in uw huid. Zuurstof geneest. Daarom wordt het vaak gebruikt om de huid te laten herstellen van brand- of andere wonden. Zuurstof maakt de huid ook mooier: het gaat rimpelvorming tegen en geeft de huid een levendiger uitstraling.

Waarom is vocht belangrijk voor de huid?

Vocht is de belangrijkste verdediging van uw huid. Vocht helpt uw huid beschermen tegen dagelijkse irritaties, zoals airco, vervuiling en droge lucht die de huid beschadigen.

Waarom zijn voedingsstoffen belangrijk voor de huid?

Voedingsstoffen houden onze huid actief en vol leven. Voedingsstoffen leveren energie, herstellen het weefsel en regelen alle natuurlijke processen in de huid, ongeacht haar conditie.

Bevat Lycogel bescherming tegen de zon (SPF)?

Ja. Lycogel-producten hebben een SPF-beschermingsfactor 30 tegen UVA en UVB. De Breathable Balm heeft een beschermingsfactor 15.

Is Lycogel bestand tegen water?

Ja. Lycogel-producten blijven 90 minuten werkzaam als u zwemt.

Wat is mijn Lycogel-moment?

Onze producten zijn er voor u, wanneer of waar u ze ook nodig hebt. Lycogel ontwierp de perfecte look voor elk moment, elke levensstijl en huidconditie omdat het uw huid de nodige zuurstof, vocht en voedingsstoffen geeft. Of u nu een gevoelige huid hebt of acne, uw pigment wilt egaliseren of alleen een dagelijkse bescherming behoeft, Lycogel heeft een product voor u.

Ik heb een heel gevoelige huid/een huidprobleem. Mag ik nog Lycogel-producten gebruiken?

Ja. Alle Lycogel-producten zijn hypoallergeen en geschikt voor de meest gevoelige huid. U mag ze zelfs gebruiken op een sterk geïrriteerde huid of na een huidbehandeling, chirurgische ingreep of op brandwonden – en ze bevorderen de genezing van uw huid.

Is Lycogel non-comedogeen?

Ja. Lycogel-producten bevatten geen olie en verstoppen de poriën niet.

Mag ik zwemmen of sporten met Lycogel-producten?

Ja. Lycogel is 90 minuten lang waterafstotend.

Welke Lycogel look is het beste voor mij?

Creëer de perfecte look voor uw persoon met Lycogel. Wilt u een look in lagen met elegante matte uitstraling? Dan is Breathable Camouflage de perfecte oplossing voor u. Wilt u een lichte deklaag die uw huid een stralend frisse glans geeft? Kies dan voor Breathable Tint. Wilt u uw huid nieuwe energie geven maar geen camouflagelaag aanbrengen? Dan gebruikt u het best Breathable Balm met de voordelen van het LYCO-complex. Wilt u beschadigingen aan de huid aanpakken en de natuurlijke pracht van uw huid accentueren? Dan wordt u een fan van onze voor dagelijks te gebruiken Breathable Concealer.

Hoe vind ik mijn kleurschakering?

Smeer een gekozen Lycogel-product op de kaaklijn. Zorg ervoor dat de tint past bij de kleur van uw hals. Of vraag uw specialist om u er een aan te bevelen. Draag een donkerdere tint in de zomermaanden en een lichtere in de winter – of voeg ze samen voor uw perfecte kleurschakering.

Hoe veel kleuren/tinten zijn er?

Lycogel Breathbale Camouflage is beschikbaar in 12 kleuren.
Lycogel Breathable Tint in 4 tinten.
Lycogel Breathable Concealer in 3 kleuren.

Kan ik kleuren mixen?

Ja. Hoewel: de unieke kleurenmix past bij de meerderheid van de huidtinten. Zit u tussen twee seizoenen? Dan mengt u vlot twee kleuren voor een perfecte natuurlijke dekking naargelang uw huid donkerder of lichter kleurt. Uw Lycogel-specialist geeft u meer advies wanneer nodig.

Verbergt Lycogel heel droge, schilferige stukken van de gelaatshuid?

Lycogel dekt droge en schilferige stukken in uw gelaat uitstekend. En biedt tegelijk een kalmerend, vochtinbrengend effect. Toch is er geen enkel product op de markt dat droogheid helemaal kan verstoppen. Afhankelijk van de oorzaak van de droogheid of schilfering, werkt Lycogel op twee manieren. Is ze niet het gevolg van een behandeling? Neem dan uw huidverzorgingsproducten en uw routine onder de loep. En pas ze snel aan zodat uw huid weer een evenwichtige en mooie uitstraling krijgt, goed gehydrateerd, maar niet vettig. In combinatie met uw dagelijkse laagje Lycogel, mag u uw hele leven lang een goede, normale en zacht ogende huid verwachten.

Is een deel van de huid droog en schilferig na een behandeling, zoals laserstralen of peeling? Dan bedekt Lycogel dat gebied. Tegelijk versnelt het product de verwijdering van een droge, schilferige huid zodat uw huid zo snel mogelijk weer zacht wordt.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

Neem contact op