moment2

Uw dagelijkse MOMENT

Kom onberispelijk voor de dag!

Met Lycogel blijft uw huid er jong en gezond uitzien.

Iedereen wil een huid die jong en fris oogt. We hebben natuurlijk geen toverformule om u er eeuwig jongt te doen uitzien. Maar onze producten – met het revolutionaire LYCO-complex – wapenen u in elk geval tegen huidveroudering, met een dagelijkse dekking.

Hoe dan? Onze producten bevorderen de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine, en geven de huid een gezonde, jonge uitstraling. Wie zou daar niet voor tekenen?

moment

Het acne MOMENT

Zuiver!

Geniet van een vlekkeloze huid met Lycogel.

Huidproblemen zoals rosacea of acne maken het moeilijk om make-up te vinden die de huid niet irriteert. Klinkt bekend? Vertrouw dan op Lycogel. Die doet uw huid er niet alleen beter uitzien. De niet-comedogene bestanddelen ervan verhinderen dat uw poriën verstoppen. Lycogels LYCO-complex zit boordevol gezondheidsversterkende factoren, zoals actieve ingrediënten die het genezingsproces aanwakkeren en de huid herstellen. Zo vermijdt u littekenvorming. Deze bestanddelen zorgen ook voor meer zuurstof, het belangrijkste schild van de huid tegen schadelijke bacteriën.

moment3

Het gevoelige MOMENT

Verzorg u goed!

Verzorg uw gevoelige huid met Lycogel.

Mensen met een gevoelige huid mogen niet om het even elk product gebruiken. Ze hebben speciale behoeften, dus nood aan make-up die werd ontworpen om het beste resultaat te bereiken zonder ongewenste reacties. Toen we ons bedrijf opstartten, focusten we op mensen met een gevoelige huid die een foundation nodig hebben die hun huid niet irriteert maar verzacht en herstelt. Daarom boeken wij ook heel goede resultaten bij patiënten na plastische chirurgie. We bieden een betrouwbare deklaag, hoe gevoelig de huid ook is. Hoe werkt dat? Lycogels LYCO-complex vermindert het transepidermale vochtverlies (TEWL) en versterkt zo het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid. Dat helpt de overgevoelige huid om meer te verdragen. Maak u dus geen zorgen: wat u ook ervaart, wij hebben er de oplossing voor.

Het pigment MOMENT

Creëer evenwicht!

Breng de huidpigmentatie in evenwicht en bescherm ze tegen schadelijke UV-stralen met Lycogel.

Een product dat tegelijk de huidskleur egaal maakt én de huid beschermt? Dat is pas het einde! En dat is precies wat Lycogel voor u doet. Het LYCO-complex bevat 12 actieve ingrediënten die een gezonde huid bevorderen, inclusief bescherming tegen zonnestralen (SPF-bescherming). Zo beschermen en voeden we de huid met een dekking die het pigment naar een perfect resultaat leidt.